PERSUITNODIGING: Food market Spoonilicious: lekkers in een lepel

PERSUITNODIGING: Food market Spoonilicious: lekkers in een lepel

DONDERDAG 9 MEI • 15 – 21 UUR • LEUVEN

Met een lepel heerlijk verrassende gerechtjes ontdekken, dat is de insteek van Spoonilicious. Op donderdag 9 mei, van 15 tot 21 uur, organiseert het Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing (VLAM) deze food market in Hal 5 in Leuven (vlak achter het station).

Bezoekers krijgen een ‘gouden lepel’ aangereikt en kunnen proeven van pure en originele hapjes en gerechtjes. Chefs Sandra Bekkari, Loïc Van Impe en Dagny Ros Asmundsdottir geven elk een kookdemonstratie en laten zien hoe Belgische zuivel je kan inspireren binnen een gezond en gevarieerd voedingspatroon. Lokale bands en een vinyl-dj brengen Spoonilicious muzikaal op smaak.

Story image

Benieuwd welke hapjes jou kunnen verleiden? Kom het proefondervindelijk testen op de foodmarket! Graag een seintje bij Margot Feiner van RCA op het nummer 0494 82 31 83 of via mail naar margot.feiner@rca.be. Na elke kookdemo is er de mogelijkheid om elke chef te interviewen. Voor meer info kan je ook terecht bij Liliane Driesen, woordvoerder VLAM, op het nummer 02 550 80 32 of via mail naar liliane.driesen@vlam.be.

Praktische info:

  • Donderdag 9 mei, doorlopend van 15 tot 21 uur
  • Hal 5, Diestsesteenweg 104, Kessel-Lo, vlot bereikbaar met fiets, openbaar vervoer of te voet
  • Inkom is gratis. Hapjes zijn betalend. Wel 5 euro waarborg voor Spoonilicious-lepel (achteraf inruilen of houden).
  • Kookdemo’s :
  1. 16.00 – 17.00 uur            Sandra Bekkari
  2. 17.30 – 18.30 uur            Loïc Van Impe
  3. 19.00 – 20.00 uur            Dagny Ros Asmundsdottir